fbpx

ISO 9001: 503/1323(3)-1243(3)

 

Endoszkóp tartozékok

Biopsziás fogó

Teljes egészében orvosi acélból készült biopsziás fogók, melyek endoszkóp segítségével juttathatók a tápcsatornába és megfelelő mennyiségű és minőségű szövetminta vételére alkalmasak. Fogók széles választékát ajánljuk méretben, formában és alakban is.

Endoszkópos hurok

Az emésztőrendszerben polipok vágására alkalmas eszközök. Ezek a hurkok endoszkópiánál és kolonoszkópiánál is jól alkalmazhatóak, minden belgyógyászati beavatkozásnál segítenek. Kiváló minőségű, egyszer használatos endoszkópos hurok, rotálható fejjel, széles méret- és formaválasztékkal valamint beépített mosócsatornával. Hurkok széles választékát ajánljuk méretben, formában és alakban is.

Injektor

Kialakításának köszönhetően könnyű és biztonságos módon teszi lehetővé gasztrointesztinális submucosa vagy a szkleroterápiás szerek beadását.

Endoszkóp kupak

A műanyag endoszkópos kupakok (toldalékok) alkalmazása nélkülözhetetlen a megfelelő műtéti tér és a szövetek széttartásának biztosításában. Az általunk forgalmazott műanyag kupakok speciális jellemzője, hogy mindkét oldalukon egy-egy kimeneti nyílás van, mely megkönnyíti a kupak beavatkozás közbeni folyamatos tisztíthatóságát, mely különösen aktív vérzés esetén előnyös és ezáltal javítja a látási viszonyokat. Speciális anyaguknál fogva, endoszkópos kupakjaink rutin colonoscopiához is alkalmazhatóak, mind a felhatolás megkönnyítésére, mind pedig a polyp detektálási arány növelésére.

Endoszkópos kések

Ezek az egyszer használatos kések kiválóan alkalmasak akár ESD technológiás beavatkozásra is. O-, I-, L- és Q alakú késeket is árusítunk.Kések széles választékát ajánljuk méretben, formában és alakban is.

Kedves Látogató!

Kérjük, hogy válassza ki melyik központunk weboldalát szeretné látni!