fbpx
Tovább az orvosi weboldalra

Termékek

Világszínvonalú termékeink optimális megoldást jelentenek a modern orvostudomány számára a legkülönbözőbb kihívások kezelésére különös tekintettel a gasztro-enterológiai, radiológiai, és diabetológiai szakterületeken. Az általunk forgalmazott profi eszközökkel több fejlesztési és kutatási projekt fut, melynek eredményei előre mutatóan befolyásolják az orvostudományt, és megreformálják az alkalmazott műszerek következő generációit is.

Kapszula Endoszkópok

MiroCam kapszula endoszkópos rendszerek a legköltséghatékonyabb megoldást jelentik a kapszula endoszkópos piacon, emellett technológiai specifikációiban minden egyes termékünk a kategória elitjébe tartozik. Legújabb termékünk a MiroCam MC2000-es kapszula, mely már mindkét oldalán rendelkezik kamerával.

Endoszkóp tartozékok

A Finemedix endoszkópos tartozékokkal kedvező áron biztosítjuk kiváló minőségű kiegészítők széles skáláját minden endoszkópos vizsgálathoz és beavatkozáshoz.

Öntáguló fémsztentek

Az EGIS öntáguló fémsztentek a legújabb dél-koreai fejlesztések eredményei. Egyedülálló rugalmasságuk, hajlíthatóságuk, formálódási és idomulási képességeik miatt a jelenleg elérhető legkorszerűbb sztentek – természetesen versenyképes áron.

Orvosi képarchíváló szoftverek

Az Ambalsoft képrögzítő szoftverek könnyen kezelhető, funkció-gazdag orvosi képrögzítő és archiváló, valamint riportkészítő rendszerek. A szoftverek összekapcsolhatók különböző orvosi területek képrögzítő eszközeivel és XXI. századi szintre emelik az egészségügyi ellátás színvonalát.

Vércukormérő készülékek

POCTech vércukor monitorizáló készülék és All Medicus GlucoDr AGM-4000 vércukor mérő készülék megkönnyíti a diabéteszes betegek vércukorszint ellenőrzését és kontrollt biztosít az ingadozó  értékek felet.

WIWE

Bárhol, bármikor klinikai szintű egycsatornás EKG-t rögzít, melyet ritmus vagy vezetési zavar szempontjából orvosi segítség nélkül kiértékel 

Kedves Látogató!

Kérjük, hogy válassza ki melyik központunk weboldalát szeretné látni!