fbpx
Tovább az orvosi weboldalra

Wiwe

HORDOZHATÓ SZATURÁCIÓ MÉRŐ AZ EGÉSZ CSALÁDNAK.

WIWE eszközünk 1 perc mérés után klinikai minőségű folyamatos értékelést küld az Ön állapotáról szakorvosának-              

MIÉRT VÁLASSZA ESZKÖZÜNKET?

Bárhol, bármikor klinikai szintű egycsatornás EKG-t rögzít, melyet ritmus vagy vezetési zavar szempontjából orvosi segítség nélkül kiértékel

Tüdőgyulladás vagy ARDS okozta fenyegető légzési elégtelenség kockázatának meghatározása a véroxigén, a pulzus és a szívfrekvencia variabilitás mérése által.

Az eredményeket egyszerűen egy gomb nyomással megoszthatja családtagjaival, vagy e-mailben elküldheti orvosának.

A jelentések az okoskészülékén, az egészségügyi naplóban tárolódnak                      

A WIWE-val bárhol és bármikor klinikai szintű vizsgálatot tud készíteni a szívműködéséről és a véroxigén telítettségről.

WIWE készülékünk csupán névjegykártya méretű. Eszközünkkel bárhol és bármikor klinikai szintű precizitású  vizsgálatot készíthet a szívének és a tüdejének a funkcionális állapotáról. A mérés eredménye az okostelefon képernyőjéről azonnal leolvasható

Még használni is pofonegyszerű:

● A készüléket bekapcsoljuk az oldalán lévő gombbal

● Majd elindítjuk a telefonunkon (Android vagy iOS) futó WIWE applikációt, ilyenkor automatikusan kapcsolódik a  telefonunkhoz

● És elindítjuk a mérést, ami kicsivel több mint egy percig is eltarthat.

A mérés során a hüvelyk-, vagy mutatóujjunkat a WIWE előlapján lévő szenzorokra kell helyezni: mutatóujjunkat akkor érdemes használni, ha az eszköz az asztalon van, ha két kezünkben tartjuk, a hüvelykujjak esnek kézre. A leírás szerint fontos, hogy az ujjaink a kütyü hátoldalán semmiképp ne érjenek össze.

Wiwe használata:

A WIWE applikációja automatikusan kiértékeli a mérési eredményeket, amelyeket három fő pontban mutat meg: az első csoportban az EKG mérési eredmények olvashatók, a második a szívritmus szabályosságát, illetve az esetleges eltéréseket mutatja meg, míg a harmadik a karmrai heterogenitásról, vagyis a szívizmok működésének állapotáról ad tájékoztatást.

Ha egy értéket zölddel mutatja az alkalmazás, a mért érték az egészségügyi határértéken belül van, míg a sárga szín kismértékű eltérést, a piros pedig nagymértékű eltérést jelez. Utóbbi esetben ajánlott szakorvossal felvenni a kapcsolatot, akinek a mérési eredményeket az alkalmazásból egyszerűen lehet egy .pdf fájlban továbbítani a mért értékeinket. Ezek mellett az alkalmazás a mért pulzusszámot és a vér oxigéntelítettségének értékét is megjeleníti, és ezek esetében is jelzi a túlságosan alacsony, vagy túlságosan magas értékeket.

Kedves Látogató!

Kérjük, hogy válassza ki melyik központunk weboldalát szeretné látni!